考生在线咨询

济南成考网微信公众号 济南成考网微信公众号
返回顶部∧
    欢迎访问菏泽成考网! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以菏泽教育招生考试院www.sdzk.cn为准。
  • 咨询、投诉电话:0531—55668210
城市:
成考系统:

在线咨询

缴费查询

成考书城

成考题库

考试提醒

考生交流

所在位置:济南成人高考 > 复习资料 > 高升专 > 正文

济南成考:高升专《英语》模拟题型及答案(一)

2020-10-21 14:46:10   来源:济南成人高考    点击:
作者:万老师

  Ⅰ.Phonetics(10 points)

  Directions:

  In each of the following groups of words,there are four underlined letter combinations marked A,B,C and D.Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  1.A.club B.tomb C.comb D.climb

  2.A.food B.cool C.school D.flood

  3.A.town B.how C.down D.snow

  4.A.each B.peach C.break D.deal

  5.A.hear B.fear C.dear D.wear

  6.A.receive B.friend C.field D.piece

  7.A.question B.notion C.exception D.vocation

  8.A.exhaust B.exercise C.exam D.exact

  9.A.where B.what C.whose D.white

  10.A.switch B.hatch C.character D.match

  Ⅱ.Vocabulary and Structure(40 points)

  Directions:

  There are 40 incomplete sentences in this section.For each sentence there are four choices marked A,B,C and D.Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  11.Today is Jenny’s wedding day.She _______ to Thomas.

  A.just has got married B.has just married

  C.was just married D.has just got married

  12.Every officer and every soldier _______ obey the rules.

  A.had to B.have to C.has to D.must have to

  13.Rarely _______ so difficult a problem.

  A.she could have faced with B.could have she faced with

  C.she could have been faced with D.could she have been faced with

  14.______ a dog on the road,the car stopped.

  A.Having seen B.On seeing C.The driver seeing D.Seeing

  15.I asked my teacher _______.

  A.what courses should I take B.should I take what courses

  C.I should take what courses D.what courses I should take

  16.Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

  A.right away B.all at once C.all of a sudden D.all right

  17.There aren’t many pandas ________ in the world today.

  A.alive B.living C.lively D.lived

  18.Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

  A.that we use B.as we use C.as we use them D.that we use them

  19.It _______ to me that he was jealous.

  A.happened B.took C.occurred D.felt

  20.One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

  A.were heated B.must be heated C.is heated D.be heated

  21.Please ______ me at the station on time.

  A.meeting B.to meet C.meet D.met

  22._______“hello”,he reached out his hand.

  A.Said B.Saying C.To say D.Say

  23.People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

  A.attracted B.tempted C.persuaded D.tended

  24.It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

  A.not until…that B.after…when C.until…then D.before…that

  25.Please telephone me half an hour _______.

  A.in charge B.in advance C.in time D.in front

  26.Both Mary and Ellen,as well as Jan,_______ studying Chinese History.

  A.are B.is C.are being D.is being

  27.I’d like to _______ him to you for the job.He is a very clever and industrious boy.

  A.refer B.suggest C.recommend D.propose

  28.It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

  A.reported B.reports C.has been reported D.has reported

  29.He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

  A.as B.so as to C.so that D.so as

  30.His report on the space exploration was really ________.

  A.exciting B.excited C.excitement D.excitedly

  31.Your chair needs _______.

  A.to repair B.repairing C.to repairing D.being repair

  32.I hate to see papers _______ in pencil.

  A.writing B.to write C.written D.write

  33.The job made her dependent _______ her husband.

  A.on B.from C.of D.to

  34.This is the second time she ______ improvement on that equipment.

  A.had made B.made C.is making D.has made

  35.He spoke so quickly that I did not ______ what he said.

  A.catch B.accept C.take D.listen

  36._______determines a good meal varies from country to country.

  A.What B.That C.It D.Which

  37.As the journey was a long one,he took a friend with him for ________.

  A.pleasure B.entertainment C.company D.defence

  38.I suggest _______ for an outgoing this Sunday.

  A.us going B.we are going C.to go D.our going

  39.We’ve ______ sugar.Ask him to lend us some.

  A.run away with B.run down C.run off D.run out of

  40.It was in 1930 _______ he became a university student.

  A.when B.that C.which D.and

  41.I am very _______ to you for your help.

  A.grateful B.agreeable C.pleased D.thanks

  42.You _______ go now.It’s very late.

  A.had rather B.prefer to C.had better D.would rather

  43.If I were you,I would take it easy,_______ is no need to be nervous.

  A.it B.this C.there D.which

  44.Why not _______ me earlier?

  A.to tell B.tell C.telling D.told

  45.Joe’s handwriting is ________ Mary’s.

  A.more better B.as well as C.much better than D.more better than

  46.The experiment _______ the discovery of a cure for cancer.

  A.happened to B.led up C.resulted in D.set up

  47.To produce one pound of honey,a colony of bees must fly a distance _______ to twice around the world.

  A.similar B.equal C.compared D.corresponding

  48.I did not mean ____ anything,but those apples looked so good I couldn’t resist ___one.

  A.to eat…trying B.to eat…to trying C.eating…to try D.eating…to trying

  49.I had hardly sat down _______ he stepped in.

  A.when B.that C.until D.after

  50.In his time he enjoyed a reputation _______.

  A.as great as Mozart,if not greater than B.as great as,if not greater than,Mozart

  C.as great,if not greater,as Mozart D.greater,if not as great as Mozart

  参考答案

  Ⅰ.Phonetics

  1.A 2.D 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A

  8.B 9.C 10.C

  Ⅱ.Vocabulary and Structure

  11.D 12.C 13.D 14.C 15.D 16.A 17.A

  18.B 19.C 20.D 21.C 22.B 23.B 24.A

  25.B 26.A 27.C 28.C 29.C 30.A 31.B

  32.C 33.A 34.D 35.A 36.A 37.C 38.D

  39.D 40.B 41.A 42.C 43.C 44.B 45.C

  46.C 47.B 48.A 49.A 50.B

  成人高考内容难度并不算大,结合上方的资料便可以轻松备考。想要报名济南成人高考的考生,在了解济南成考报名流程之后,可以根据济南成考网整理的资料进行复习备考。

成考倒计时

133

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

济南成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 济南成人高考 [http://www.jnece.com/]
本文关键词:
本文地址:http://www.jnece.com/show-450-626-1.html

上一篇:济南成考:高升专《语文》文言文句式(七)
下一篇:济南成考:高升专《英语》模拟题型及答案(二)

济南成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月23、24日】

山东成人高考报名入口 山东成人高考考前辅导
距2021年 菏泽成人高考 仅剩 133
【请广大考生提前备考】