考生在线咨询

济南成考网微信公众号 济南成考网微信公众号
返回顶部∧
    欢迎访问菏泽成考网! 本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以菏泽教育招生考试院www.sdzk.cn为准。
  • 咨询、投诉电话:0531—55668210
城市:
成考系统:

在线咨询

缴费查询

成考书城

成考题库

考试提醒

考生交流

所在位置:济南成人高考 > 复习资料 > 高升专 > 正文

济南成考:高升专《英语》模拟题型及答案(二)

2020-10-21 14:46:56   来源:济南成人高考    点击:
作者:万老师

  一、从每小题的四个选择项中,选出更佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。

  ()6.—The sea is very rough today.

  —Yes,I‘ve never seen _______ before.

  A.such rough sea B.such a rough sea

  C.so rough sea D.that rough sea

  ()7.—She‘s broken her arm again.

  —Again?I ______ she _______ ever broken it before.

  A.don‘t know;has B.didn’t know;had

  C.didn‘t know;has D.hadn’t know;would

  ()8.—Has the wallet been returned yet?

  —No,but we expect ______ any day now.

  A.to return it B.it to return C.it to be returned D.it returned

  ()9.—I‘ve been told to pay the rent.

  —But it‘s already been paid.It ______ by someone else.

  A.must be B.may be

  C.must be paid D.must have been paid

  ()10.Montreal is larger than _______ in Canada.

  A.any city B.any cities C.any other cities D.any other city

  ()11.Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.

  A.whales B.a whale C.that of whales D.those of whales

  ()12.Before writing your article,______,collect your material,and prepare an outline.

  A.a topic should be selected B.a topic to be selected

  C.your topic should be selected D.select a topic

  ()13.—I usually travel by train.

  —Why not ________ by plane for a change?

  A.to try going B.trying to go C.to try and go D.try going

  ()14.The boy lay in the street,his eyes _______ and his hands ______.

  A.closing;trembling B.closed;trembled

  C.closing;trembled D.closed;trembling

  ()15.He _______ here for 20 years by the end of next month.

  A.had worked B.has worked C.will have worked D.will work

  ()16.I‘ll do _______ the doctor advised.

  A.as B.like C.that D.all what

  ()17.—Did we have to wait for Tom?

  —Well,_______ very angry if we hadn‘t waited for him.

  A.he‘d have been B.he were C.he had been D.he must be

  ()18.Why do you insist on ________?

  A.this to be done B.this done

  C.this being done D.this is done

  ()19.We looked everywhere for the ________.

  A.missing watch B.missed watch

  C.watch being missed D.watch that lost

  ()20.______,the runners crossed the finish line.

  A.Tiring B.Tired C.To be tired D.They are tired

  ()21._______ by the air,the kite went up into the sky.

  A.Pushing B.Pushed C.Having been pushed D.Having pushed

  ()22.—The round bowl over there is a bit small,isn‘t it?

  —_______.

  A.So are the fish B.So the fish are

  C.Neither the fish D.Neither are the fish

  ()23.She couldn‘t take shorthand,_______ slowed down the work of the office.

  A.that B.which C.it D.so

  ()24.Was it last Friday ________ you met him?

  A.that B.on which C.which D.when

  ()25._______ might fail in the exam worried him.

  A.He B.That he C.What D.It

  ()26.—I‘v got this really painful ear.

  —How long _______ you?

  A.does it bother B.was it bothering

  C.would it bother D.has it been bothering

  ()27.—I started to study,but then a friend called.

  —That‘s no excuse ________.

  A.for not studying B.not for studying C.not studying D.not to studying

  ()28.—Why was he so hot when he got home?

  —He ________.

  A.was running B.is running C.has been running D.had been running

  ()29.—There‘s been an earthquake.

  —I know.At least a hundred people ________.

  A.were to be killed B.are said to have been killed

  C.said to have been killed D.are said to kill

  ()30.You may invite _______ wants to go.

  A.whomever B.whoever C.which one D.people

  参考答案

  6.B 7.B 8.C 9.D 10.D

  11.D 12.D 13.D 14.D 15.C

  16.A 17.A 18.C 19.A 20.B

  21.B 22.A 23.B 24.A 25.B

  26.D 27.A 28.D 29.B 30.B

  成人高考内容难度并不算大,结合上方的资料便可以轻松备考。想要报名济南成人高考的考生,在了解济南成考报名流程之后,可以根据济南成考网整理的资料进行复习备考。

成考倒计时

133

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

济南成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 济南成人高考 [http://www.jnece.com/]
本文关键词:
本文地址:http://www.jnece.com/show-450-627-1.html

上一篇:济南成考:高升专《英语》模拟题型及答案(一)
下一篇:济南成人高考高升专英语必备词汇

济南成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月23、24日】

山东成人高考报名入口 山东成人高考考前辅导
距2021年 菏泽成人高考 仅剩 133
【请广大考生提前备考】